Päivikki Mäkelä

Elä kanssani terveellisemmin.
 

 
 

 


 
Crystal Deotuotteet

 
 
Hajusteeton   Alkuperäinen, maailman johtava mineraalisuoladeodorantti, Crystal Body –deodorantti estää hienhajua koko päivän luonnollisella tavalla ilman kemikaaleja, hajusteita tai valkeita laikkuja. 

Crystal Body mineraali deo 120 g
9,90 € 

Chrystal Bodymineraali spray
118 ml
8,90 €
 
Crystal Body mineraali
deo 40 g. Kätevä matka-malli
5,50 €
 
 

Crystal essence

Kuten Crystal Body -deodorantti, Crystal essence-deodorantit ovat 100 % luonnontuotteita; niiden valmistukseen on käytetty luonnollisen mineraalisuolan lisäksi luonnon omia eteerisiä öljyjä ja uutteita. Sen lisäksi, että Crystal essence -deodorantit puhdistavat ja hoitavat ihoasi, ne jättävät sen miellyttävän, aisteja hivelevän tuoksuisiksi.
 
Spray mallit 118ml
Roll-On mallit 66ml


Miedosti hajustettu
 


 
 
 
 
 
Granaattiomena
8,90 €
Kamomilla & vihreä tee
8,90 €
 
Granaattiomena
8,90 €
Kamomilla & vihreä tee
8,90 €
 
 


Crystal jalka –deodorantti 8,90 €

Alkuperäinen, maailman johtava mineraalisuoladeodorantti, 

Crystal jalka –deodorantti estää hienhajua koko päivän luonnollisella tavalla ilman kemikaaleja, hajusteita tai valkeita laikkuja. 

Crystal jalka -deodorantti on tehty 100 % luonnollisesta mineraalisuolasta, ja sen avulla tunnet olosi raikkaaksi koko päivän.

Crystal jalka -deodorantit ovat allergiatestattu sekä ihotautilääkärin ihotautilääkärin testaama ja suosittelema. Sopii sekä miehille että naisille.

Crystal jalka -deodorantti on arvostettu ja palkittu sarja Amerikasta. Nyt tätä alkuperäistä mineraalisuola

- Deodoranttia voit ostaa myös Suomesta.

- Amerikan syöpäsäätiöt suosittelee.

- Ei testattu eläimillä.

 

Usein Esitettyjä Kysymyksiä (FAQ)

 

Onko deodoranttinne turvallista käyttää?

Kyllä, Crystal Body -deodoranttisarja on turvallista käyttää. Itseasiassa, monet terveysalan ammattilaiset suosittelevat näitä tuotteita. Syövänhoitokeskukset ympäri maailmaa suosittelevat Crystal Body deodoranttia.

 

Miten minun tulisi käyttää Crystal –deodorantteja saadakseni parhaat tulokset?

Käytä Crystal –deodorantteja puhtaalle iholle (ihanteellisesti heti suihkun tai kylvyn jälkeen). Näin toimiessasi hienhajua tuottavien bakteerien kasvu ihollasi hidastuu ja ehtyy. Deodoranttipuikon ja –kiven käyttäjien tulee muistaa kostuttaa tuote ennen käyttöä.

 

Lopettaako Crystal –deodorantti hikoilemiseni?

EI. Vain kaupalliset deodorantit, jotka on tehty haitallisista aineista, kuten alumiinikloorihydraatista, alumiini-zirkoniumista, lopettavat hikoilun. Ne tekevät niin koska ne tukkivat huokoset. Suolamineraaleista tehdyt Crystal –deodorantit estävät hienhajun koko päivän – luonnollisella tavalla.

 

Hiki

Hiki, luonnollinen elimistön toiminto, on hajuton kehon erite. Rauhaset, jotka löytyvät kainaloista, kämmenistä, otsalta ja jalkapohjista erittävät veden, suolan, virtsa-aineen ja maitohapon sekoitusta. Keho karkottaa myrkkyjä ja säännöstelee lämpötilaa hien erityksen avulla. Hiestä voi tulla houkutteleva koti hajuja erittäville bakteereille. Liiallinen hiki voi johtua liikahikoilusta, joka voi ilmetä vahvana hienhajuna.

 

Hienhaju

Hienhaju on epämiellyttävä haju, joka muodostuu kun hiki sekoittuu ihon bakteerien kanssa. Bakteerit viihtyvät hien aiheuttamissa kosteissa olosuhteissa ja tällöin ne myös lisääntyvät. Yleisesti saippualla ja vedellä peseytyminen, sekä deodorantin käyttö estävät hienhajua.

 

Deodorantit

Suurin osa kaupallisista deodoranteista on sisältävät epätoivottuja kemikaaleja, joita ovat muun muassa alumiinikloorihydraatti, alumiinizirkonium, parabeenit ja ftalaatit. Crystal -deodorantit sen sijaan on tehty 100% luonnollisesta mineraalisuolasta, joka muodostaa näkymättömän

kerroksen ihollesi, ja estää hienhajua aiheuttavia bakteereja kasvamasta.

 

Environmental Working Group on todennut Crystal-deodorantit parhaaksi arvioidessaan deodoranttien ainesosien turvallisuutta (www.ewg.org).

 

Mitä deodoranttisi sisältää?

Seuraavat ainesosia, joita kaupalliset deodorantit yleensä sisältävät, pitäisi välttää:

Alumiinikloorihydraatilla ja alumiini-zirkoniumilla on hikoilua estävä vaikutus, joka saattaa vaikuttaa negatiivisesti hien kehittymiseen ja eritykseen, josta on syytä olla huolissaan. (Lähde: Environmental Working Group)

 

Ftalaattien on havaittu häiritsevän umpieritysrauhasten toimintaa. Monien ftalaattien yhdisteet on havaittu aiheuttavan alentumista siittiöiden määrässä, kivesten surkastumista ja rakenteellisia poikkeavuuksia testattujen uroseläinten lisääntymisjärjestelmissä. Muutamat tutkimustulokset ovat osoittaneet yhteyden ftalaattien ja maksasyövän välillä, perustuen U.S Center for Disease Controllin 2005 tehtyyn kansalliseen tutkimukseen ihmisten altistumisesta ympäristön kemikaaleille. (Lähde: Environmental Working Group)

 

Parabeenit imeytyvät vahingoittumattoman ihon läpi sekä ruoansulatuskanavan ja veren kautta. Mittavia pitoisuuksia kuutta eri parabeenia on ollut tunnistettavissa rintasyövän koepalanäytteistä. (Lähde: BreastCancerFund.org)

 

Crystal –deodorantit eivät sisällä alumiinikloorihydraattia, alumiini-zirkoniumia, ftalaatteja tai parabeeneja.

© Päivikki Mäkelä  Powered by Semiko Project Oy