Päivikki Mäkelä

Elä kanssani terveellisemmin.
 

 
 

 
Maustesuolat
 
 
 
Terve pöytään -mausteseoksissa käytetty kristallisuola on puhdasta ja mineraalirikasta luonnonsuolaa. Seoksissa ei ole keinotekoisia lisä- tai säilöntäaineita - vain aitoja luonnontuotteita. Valmistettu Suomessa.


Aromisuola 5,90 €
130g Himalajan aromisuola on mainio yleismauste kaikkeen ruoanlaittoon. Se tuo ruoan ominaismaun pintaan luonnollisella ja rikkaalla tavalla.

Hot Shot-suola 5,90 €
150g Himalajan Hot Shot-suolan vahva ja rikas maku syntyy vuoriston raikkaiden mineraalien kohdatessa tummat ja tuliset etelän mausteet. Tuo terävyyttä ja luonnetta kaikkeen ruoanlaittoon.

Sitruunapippurisuola 5,90 €
150g Himalajan sitruunapippurisuola on kuin raikas kevään päivä keittiössäsi. Se on oivallista varsinkin kalaruokiin, joiden maun se lempeästi nostaa esiin. Sopii hienosti myös kanaan ja salaatteihin.

Tomaattisuola 5,90 €
130g Himalajan tomaattisuola on tuulahdus vuoriston raikkautta ja Välimeren lämpimiä iltoja. Se on erinomaista etenkin italialaistyylisiin ruokiin, patoihin ja keittoihin.
 

Yrttisuola 5,90 €
Himalajan yrttisuola tuo raikkaan vuoristopuutarhan keittiöösi. Se on monipuolinen yleismauste, joka käy erityisen hyvin kasvisruokiin, keittoihin ja salaatteihin.

Valkosipulisuola 5,90 €
180g Himalajan valkosipulisuola on luonteikkaan aromikas pöytämauste, joka sopii kaikkeen ruoanlaittoon.
© Päivikki Mäkelä  Powered by Semiko Project Oy