Päivikki Mäkelä

Elä kanssani terveellisemmin.
 

 
 

 
Muut suolatuotteet
 

HUIPPUTARJOUS!

UUTUUS:

Sade Oliiviöljy kristallisuola kuorintaöljy ja Sade kristallisuola hoitosuihke yhdessä 20,00 €

Sade kuorintaöljyssä yhdistyvät oliiviöljyn ja Himalajan kristallisuolan tehokkaat vaikutukset höystettynä ihoa virkistävällä piparminttuöljyllä.

Kristallisuolan mineraalipitoinen koostumus hoitaa ja ravitsee ihoa luonnollisesti imeytyessään syvälle ihohuokosiin. Oliiviöljyn sisältämät antioksidantit suojaavat soluja rappeutumiselta, vanhenemiselta ja sairastumiselta. Nopeuttaa ihon elpymistä ja tasapainottumista. Se tekee ihosta silkin pehmeän ja vaikutukset voit nähdä heti.
- Sopii kuivalle ja herkälle iholle. Myös aknen, psorin ja muiden iho-ongelmien hoitoon. 
- Erinomainen kasvojen kuoritaan ja koko vartalolle.
 
Kokeile myös saunassa koko vartalolle. 
Kuorinnan jälkeen voit tehostaa hoitoa suihkuttamalla iholle Sade- kristallisuolasuihketta.


Uutuustuote! Huipputarjous! SADE OLIIVIÖLJY KRISTALLISUOLA KUORINTAÖLJY 200 ml ja SADE KRISTALLISUOLASUIHKE 100 ml yhdessä nyt vain 20 €


UUTUUS! Sade Oliiviöljy kristallisuola kuorintaöljy 200 ml 15,90 €

Sade kuorintaöljyssä yhdistyvät oliiviöljyn ja Himalajan kristallisuolan tehokkaat vaikutukset höystettynä ihoa virkistävällä piparminttuöljyllä.

Hierontakuula 5,00 €
Tehokas hierontaväline kipeytyneille lihaksille. Hierotaan pyörittämällä ja painamalla kuulaa kevyesti kipeytyneellä alueella. Voidaan tarvittaessa lämmittää uunissa, tai suolamaljassa   jolloin lämpö tehostaa hieronnan vaikutuksia.

Suolahaudetyyny - Neliö 19,00 €
(Koko 22 x 17cm) Sisältää puhtaimpia Himalajan suolakristalleja. Päällinen 100 % pellavaa.

Sade - kristallisuolasuihke 8,90 €
Sade -kristallisuolasuihke on raikas apu rasittuneelle iholle.

Köyhänmiehen suolahuone 29,00 €
Köyhänmiehen suolahuone sisältää vuolukivimaljan ja kristallisuolapalat. Vuolukivimaljaan laitetaan kristallisuolapaloja, jonka jälkeen se asetetaan katosta riippumaan kiukaan yläpuolelle n. 60 cm:n etäisyydelle kiukaasta.

Hevosen nuolukivi 3-4 kg. Huom. Iso koko, kuuden kappaleen pkkaus 39,00 €
Kristallisuolasta valmistettu nuolukivi on osoittautunut hevosten ja muiden eläinten kestosuosikiksi korkean vitamiini- ja mineraalipitoisuutensa vuoksi. Kivennäisaineet ovat helposti imeytyvässä muodossa. Mukana kätevä ripustinköysi.

Gourmetlevy 20x20x4 cm 19,90 €
Kristallisuolasta valmistettu gourmetlevy mullistaa perinteisen ruoanlaiton sekä esillepanon, sillä sen avulla saat ripauksen ravintoloiden tyylikkyyttä ja ylellisyyttä omaan keittiöösi. Gourmetlevy on 100 % luonnontuote ja sisältää kaikki kristallisuolan terveyttä edistävät ominaisuudet.

Suolapalat 1 kg 6,90 €
Suolapaloja voi käyttää  saunasuolamaljassa  tai esimerkiksi Solen eli kristallisuolaliuoksen valmistamiseen.
 
Pesupähkinät100% LUONTOYSTÄVÄLLINEN - IHOYSTÄVÄLLINEN

Pesupähkinät 500g 8,90 €

Pesupähkinöiden kuorista liukenee veteen sapoiinia (lämpötila alkaen 30 astetta) joka irrottaa likaa ja puhdistaa pyykit ja tekee niistä pehmeitä. Erillistä huuhteluainetta ei tarvitse käyttää lainkaan. Pesupähkinät sopivat kaikkeen pyykkiin, myös villaan ja silkkiin.Pähkinät eivät jätä pyykkiin kemiallisia jäämiä, kuten kemialliset pesuaineet ja siksi ne sopivat erityisen hyvin allergikoille, astmaatikoille ja herkkäihoisille. Pähkinät ja sapoiinit ovat 100 % luonnossa hajoavia.
Käyttö:

Laita kangaspussiin 4-8 pesupähkinän puolikasta kuorta (likaisuuden mukaan) ja kangaspussi pyykkikoneeseen pyykin sekaan. Samoja kuoria voi käyttää 2- 3 kertaa jonka jälkeen ne heitetään biojätteeseen.Pesupähkinäliuos: Murskaa kourallinen pesupähkinöitä ja liota yön yli 1 litrassa vettä. Siivilöi pesupähkinät ja säilytä kylmässä. Liuos säilyy noin viikon.Liuoksen käyttökohteita: Siivoukseen, tiskaamiseen, lattia- ja huonekalupintojen puhdistukseen, sakokaivojen ja viemärien puhdistamiseen, shampoona, hedelmien ja vihannesten pesuun, erilaisten metallipintojen puhdistamiseen.
 
Oliiviöljysaippuat

Laventeli soikio 120g 4,00 €
Laventelisaippuat sisältävät laventelin eteeristä siemenöljyä. Eteerinen öljy tappaa bakteereita, ehkäisee ihotulehduksia ja edistää haavojen arpeutumista; se on ulkoisesti hyvä rohto pieniin palovammoihin, auringonpolttamiin, haavoihin ja hyönteisten pistoihin. Laventeli lisää ulkoisesti käytettynä myös pintaverenkiertoa.

Ruusu soikio 120g 4,00 €
Ruususaippuat sisältävät ruusun eteeristä öljyä ja kuivattuja ruusunlehtiä. Ruusu pehmentää ihoa ja antaa sille hyvän tuoksun. Ruusua arvostetaan naisen elinvoimaa kohottavana ja hormonaalista tasapainoa elvyttävänä. Ruusu on vanhenevaa ihoa uudistava ja ryppyjä silottava, rakkauden kallisarvoinen öljy.

Porkkana soikio 120g 4,00 €
Porkkanasaippuat sisältävät porkkanan eteeristä öljyä. Sopii erityisen hyvin kuivalle, elottomalle ja elvytystä kaipaavalle iholle. Se ravitsee, suojaa ja pehmittää ihoa sekä parantaa pintaverenkiertoa. Porkkanaöljy ehkäisee ja poistaa hilseilyä ja kutinaa, ja sopii mm. psoriaasin hoitoon. Porkkanaöljy suojaa myös ultraviolettisäteilyltä. Porkkana sisältää runsaasti beta-karoteenia sekä A, B, C, D ja E-vitamiineja.

Nokkonen soikio 120g 4,00 €
Nokkonen on hyvin puhdistava. Nokkonen sisältää mineraaleja, flavonoideja ja rautaa. Vanha kansa tietää nokkosen olevan antiseptinen ja parantavan reumakipuja ja pintaverenkiertoa. Sitä käytetään myös erilaisten iho-ongelmien hoitamiseen kuten ihottumat, psori, akne ja tulehtuneiden haavojen hoitoon. Nokkonen tervehdyttää hiuspohjaa, edistää päänahan verenkiertoa, poistaa hilsettä ja lisää hiustenkasvua. Se sopii erityisesti heikoille, hauraille ja rasvaisille hiuksille.

Laakerinlehti 180g 6,00 €

Daphne Laakerinlehti-oliivisaippua 180 g
Sisältää laakeripuun öljyä ja puhdasta oliiviöljyä. Uudistaa ihosoluja 
imeytyessään syvälle ihohuokosiin. Erittäin hoitavien ja antiseptisten 
ominaisuuksien vuoksi sitä suositellaan erityisesti herkkäihoisille. 
Daphne saippua soveltuu erinomaisesti avuksi myös moniin 
iho-ongelmiin, kuten psoriasikseen, akneen, ekseemaan, hilseongelmaan 
ja atooppiseen ihoon. Monikäyttöisellä saippualla voidaan pestä niin 
hiukset, ihon kuin käsipyykinkin.


Oliiviöljy nestemäinen saippua 400ml 14,90 €

Koko perhen käytöön.
Erittäin hoitava ja korkealaatuinen nestemäinen oliiviöljysaippua.
100% oliiviöljypohjainen.


 
© Päivikki Mäkelä  Powered by Semiko Project Oy