Päivikki Mäkelä

Elä kanssani terveellisemmin.
 

 
 

 


Saltpower suolainhalaattori 29,00 €

Sisältää puhtainta Himalajan kristallisuolaa. Salt Power tuo selkeää helpotusta erilaisiin keuhko ja hengityselinsairauksiin.

 

Himalajan suolakaivoksia on käytetty vuosisatojen ajan menestyksekkäästi astman, allergioiden, poskiontelotulehdusten ja muiden hengityselinsairauksien hoitoon. Viimeaikoina suolahoidoista on tullut uudelleen suosittu hoitmuoto monissa Euroopan maissa. Suolahuoneet, -hoitolat ja terapeutit tarjoavat vaihtoehtohoitona suolahengitystä moniin keuhko- ja hengityselinsairauksiin, immuunijärjestelmän toimintahäiriöihin sekä moniin muihin sairakusiin. Nyt voit nauttia tästä hoitomuodosta edullisesti omassa kodissasi Salt Powver- kristallisuolainhalaattorin avulla.

Salt Power -kristallisuolainhalaattorista on merkittävää apua mm:

- astmaatikoille

- allergisille

- flunssan oireisiin

- tupakan aiheuttamiin sairauksiin

- muihin keuhko ja hengityselin sairauksiin

- auttaa puhdistamaan keuhkot epäpuhtauksista

- parantaa laulunääntä

 

Käyttöohjeet:

Aseta piipun kärki suuhusi ja vedä hengitystä sisään. Pidätä hengitystä hetken ja sitten hengitä nenän kautta ulos. Jatka tätä 10-15 minuuttia  päivässä. Älä puhalla ilmaa piippuun, koska kostea ilma saattaa tukkia piippua. Hygienia syistä suola kannattaa vaihtaa noin 3 kk:n välein. Käytä Tuisan puhdasta karkeaa ruokasuolaa tai kylpysuolaa.


 
 
 
 
© Päivikki Mäkelä  Powered by Semiko Project Oy